Kutyák és Technológia: Okos Kiegészítők Rövid Útmutató

0
95
Kutyák és Technológia: Okos Kiegészítők és Alkalmazások

Üdvözöljük azokat, akik szeretik a kutyákat és a technológiát egyaránt! Az elmúlt években a technológiai fejlődésnek köszönhetően számos okos kiegészítő és alkalmazás jelent meg a kutyatartás terén is. Ezek a megoldások megkönnyítik az életünket, és még jobban elmerülhetünk a kutyánkkal töltött időben.

Ebben a rövid útmutatóban bemutatjuk a legújabb technológiai fejlesztéseket a kutyák számára, úgy mint okos kutyaházak, kutyás mobil alkalmazások és okos kutyatartáshoz szükséges eszközök. Fedezd fel velünk a legújabb kutyás okos kiegészítőket és alkalmazásokat, hogy még szorosabb köteléket alakíthass ki négylábú barátoddal, és könnyebben és boldogabban élhessetek együtt!

Fontosabb tanulságok:

  • Ismerd meg a legújabb okos kiegészítőket és eszközöket!
  • Fedezd fel az okos kutyatartás alkalmazásokat!
  • Tartsd kényelmesen és biztonságosan kutyádat az okos kutyaházakkal és eszközökkel!
  • Láss bele a kutya mindennapi életébe az aktivitásfigyelő eszközökkel és játékokkal!
  • Tartsd kutyádat egészségesen az okos egészségfigyelő eszközök és állatorvosi támogatásokkal!

Okos Kiegészítők a Kutyák Számára

Az okos kiegészítők teszik még élvezetesebbé és könnyebbé a kutyád gondozását és társaságát. Fedezd fel a legújabb technológiai fejlesztéseket, amelyek megkönnyítik a kutyás életedet! Az okos kiegészítők elsődleges célja, hogy még kényelmesebbé és egészségesebbé tegyék a kutyád életét, és közben sokkal jobban odafigyeljenek a kutyád szükségleteire.

Okos Kiegészítők Tulajdonságok
Okos nyakörv Nyomon követi kutyád egészségügyi adatait, aktivitását és mozgását. Célzottan figyelmeztet a kutyád biztonságát veszélyeztető helyzetekre
Okos etető- és itatórendszerek Automatikus adagolórendszerrel ellátott, programozható eszközök, melyek segítségével folyamatosan ellenőrizheted kutyád élelembevitelét és hidratáltságát.
Egészség- és aktivitásfigyelő eszközök Egészségügyi adatokat biztosítanak, például a szívverés, a vérnyomás, a légzés és az aktivitás mérése. A mozgás monitorozásával növelheted a kutyád életminőségét és elősegítheted az egészséges testtömeg fenntartását is.

Az okos kiegészítők kiválasztásakor fontos, hogy tudd, melyik típusú okos kiegészítő felel meg legjobban a kutyád igényeinek. Pontosan tudd, hogy melyik az a funkció, amelyre szükséged van, és milyen tulajdonságokat kell keresned a megvásárolni kívánt termékekben.

Okos Kutyatartás Alkalmazások

Ha szeretnéd könnyebbé tenni a kutyád gondozását, akkor érdemes kipróbálnod az okos kutyatartás alkalmazásokat is. Ezek az applikációk rendkívül hasznosak lehetnek, hiszen segítenek nyomon követni kutyád egészségi állapotát, figyelemmel kísérni az etetési rendjét, vagy akár időzíteni a sétáltatásait is.

Az okos alkalmazások között találhatunk olyanokat is, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatjuk a kutyabarát helyeket, például a parkokat, kutyafuttatókat, vagy akár az állatorvoshoz vezető útvonalat is. Ha pedig a gazdik önfeledt szórakozásáról van szó, akkor érdemes letölteni egy okos játékot, amely segít szórakoztatni a kutyádat.

Okos kutyatartás alkalmazások

A legjobb okos kutyatartás alkalmazások

Alkalmazás neve Funkciók
Pet Phone Az időzített emlékeztető funkció segítségével figyelemmel tarthatod a kutyád etetési és sétáltatási rendjét, továbbá a kutyád egészségi állapotát is nyomon követheted. Az applikációban tárolhatod kutyád fontosabb egészségügyi adatait is.
DogLog Töltsd le az applikációt, ha szeretnéd nyomon követni kutyád időben és helyben történő tevékenységeit. Az alkalmazás segítségével könnyedén rögzítheted kutyád ebédidőpontját, a séták hosszát, vagy akár a gyógyszerek beadásának idejét is.
BarkHappy Az alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatod a kutyabarát helyeket, mint például a kutyafuttatókat, állatorvosi rendelőket, vagy éppen a legjobb kutyás kávézókat. Az alkalmazásban közösséget is építhetsz más kutyabarátokkal.
Pet First Aid Ha szeretnél felkészülni az esetleges problémákra, akkor érdemes letöltened ezt az alkalmazást. Az applikáció olyan életmentő tippeket ad, amelyek segíthetnek, amikor kutyád elsősegélyre szorul.

Ezek az alkalmazások praktikus segítséget nyújtanak a mindennapi kutyás életvitelben, és garantáltan könnyebbé teszik a kutyatartást.

Okos Kutyaházak és Melegítés

Ha szeretnéd, hogy kutyád kényelmesen érezze magát a szabadban, az okos kutyaházak és melegítési rendszerek tökéletes választások lehetnek. Az okos kutyaházak számos előnnyel bírnak, beleértve a hőszabályozást, automata itatókat és biztonsági rendszereket. Ahhoz, hogy a kutyád mindig melegben tartsa a fülét, próbálj ki valamilyen okos melegítési megoldást, mint például fűthető ágyat vagy takarót.

Néhány okos kutyaház, mint például a PetSafe CottageView kutyaház, lehetővé teszi a távoli vezérlést mobilalkalmazás használatával, így mindig ott lehetsz kutyád mellett, akárhol is vagy. A kutyaházak nagysága és stílusa is változatos, így biztosan találsz olyat, ami illik az életed és a kutyád igényeihez.

Miért érdemes választani az okos kutyaházakat?

Az okos kutyaházak számos előnnyel bírnak, amelyeket érdemes fontolóra venni a kutyád kényelme és biztonsága érdekében. Az okos kutyaházakat távolról is vezérelheted, így ha a kutyád benn ragad a kertben, vagy túl hideg van a kutyaházban, egyszerűen bekapcsolhatod a meleget az okosapplikáción keresztül. Az automata itatóknak köszönhetően a kutyád mindig friss vízhez juthat, még akkor is, ha te éppen nem vagy otthon. Emellett a kutyaház biztonsági rendszerei segítenek megvédeni kutyádat és a környéket a betolakodóktól, valamint a veszélyes állatoktól.

Okos Kiegészítők a Kutyaházi Kisállatok Számára

Ha még tovább szeretnéd okosítani a kutyaházat, kipróbálhatsz néhány okos kiegészítőt is, mint például az okos nyakörvet, amely lehetővé teszi a kutyád biztonságos nyomon követését ide-oda mozgása során. Az okos etető- és itatórendszerek is nagyszerű lehetőségeket kínálnak a kutyaházi kisállatok számára, különösen akkor, ha hosszabb időre nem tudod őket felügyelni.

Aktivitásfigyelő Eszközök és Játékok

Ha szeretnénk biztosítani kutyánknak a szükséges mennyiségű mozgást és játékot, az okos kiegészítők és eszközök rendkívül hasznosak lehetnek. Az aktivitásfigyelő eszközök segítségével nyomon követhetjük kutyánk aktivitási szintjét, és ellenőrizhetjük, hogy eléggé kimerítjük-e napi mozgásigényét. Az ilyen típusú eszközök közül kiemelkedő példánynak számít az Okos Kutyapóráz, amely nem csak a kutyánk aktivitását képes követni, hanem figyeli az állat pulzusát és alvási állapotát is.

okos kutyajáték

A napközbeni játékok nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a kutyánknak, miközben mi dolgozunk vagy más elfoglaltságot végzünk. Az okos kutyajátékok segítséget nyújthatnak ebben, például az Okos Labda Kutyáknak, ami ötletes módon jutalmazza meg a kutyánkat, ha elkapja a labdát.

Eszköz neve Jellemzők Ár
Okos Kutyapóráz Nyomon követi a kutyánk aktivitását és egészségi állapotát, az állat pulzusát is figyeli. 30 000 Ft
Okos Labda Kutyáknak Automatikusan eldobva a labdát, és jutalmazza a kutyánkat, ha elkapja. 10 000 Ft
Okos Futykoló Távolról vezérelhető, mozgásdetektora van, nem csak játékra, a kutya önálló edzésére is alkalmas. 15 000 Ft

A különböző intelligens jutalmazó rendszerek pedig abban segítenek, hogy a kutyánknak megfelelő stimulációt biztosítsunk, és jutalmazzuk őt amikor helyesen teljesít akár az alap parancsokat, akár egy új trüköt tanul meg. Az okos jutalmazó rendszerek közül érdemes kipróbálni az Okos Jutalmazó Kamerát, amely távolról vezérelhető, és alkalmas arra, hogy felügyeljük kutyánk teljesítményét és adhatunk neki jutalmat, akár még akkor is, ha nem vagyunk otthon.

Összegzés

Az okos kiegészítők és eszközök segítségével kutyánk aktívabb és boldogabb életet élhet, és még közelebb kerülhet hozzánk. Az aktivitásfigyelő eszközök, napközbeni játékok és intelligens jutalmazó rendszerek éppen erre lettek kifejlesztve. Válasszunk a fenti ajánlatok közül, és támogassuk kutyánk mozgásigényét

Nyomkövető és Biztonsági Eszközök

Ha szeretnéd biztonságban tudni kutyádat, akkor fontos okos kiegészítőket választanod, amelyek segítenek a nyomon követésben, ha eltévedt, vagy éppen biztonságosan tartani otthon és a szabadban. Az okos kutyatulajdonosok számára kifejlesztett nyomkövető és biztonsági eszközök széles skálájából választhatsz. A nyomkövető eszközök lehetővé teszik, hogy folyamatosan nyomon tudd követni az állatod helyzetét az okos alkalmazások segítségével, akár a mobilodról is. Így nem csak hogy könnyen megtalálhatod, ha eltűnik, de izgalmas lehetőségeket is rejt a kutya és gazdája közös időtöltésére. A biztonsági eszközök, mint például okos kapuk és távolról vezérelhető zárak, pedig megvédik kutyádat az illetéktelen behatolóktól, amikor te nem vagy otthon.

okos kiegészítők - nyomkövető és biztonsági eszközök

Példa néhány okos kiegészítőre a következő táblázatban:

Kiegészítő neve Mire jó Ár
Whistle GO Explore Nyomkövetés, egészségfigyelés, biztonsági riasztások ~78 000 Ft
PetSafe SmartDoor Automatikus ajtóvezérlő, időzített, mikrochip-aktiválás ~30 000 Ft
Furbo Dog Camera HD kamera, kétirányú hangátvitel, jutalomdoboz, okos riasztások ~70 000 Ft

Ezeket az okos kiegészítőket könnyen beszerezheted online vagy az állateledel boltokban, és a gazdik számtalan előnyét élvezhetik az életükben.

Okos Etető- és Itatórendszerek

Ha kutyát tartasz, tudod, hogy milyen fontos az időzített és rendszeres etetés, valamint a megfelelő hidratáltság biztosítása. Az okos etető- és itatórendszerek könnyebbé teszik a mindennapi gondozást, valamint garantálják, hogy a kutyád mindig friss vízhez és ételhez juthasson.

Az okos eszközök nemcsak programozhatók, hogy egész nap gondoskodjanak kedvencedről, hanem távolról is vezérelhetők. Ha túlórázol, vagy egy hétvégi kiránduláson veszel részt, nem kell aggódnod, a kutyád megkapja az időben történő etetést és hidratálást.

Hogyan működnek az okos etető- és itatórendszerek?

Az okos eszközök lehetővé teszik, hogy a táplálékmennyiséget és az italmennyiséget előre beállítsd. Az eszközök érzékelői figyelemmel kísérik a kutyád fogyasztását, így megakadályozzák a túletetést és a túlzott vízfogyasztást is.

Milyen előnyei vannak az okos etető- és itatórendszereknek?

Az okos eszközökkel a kutyád mindig a megfelelő napszakokban kapja meg az élelmiszereit, ami nagyszerű azoknak a kutyatulajdonosoknak, akiknek a hosszú munkaidő miatt nehéz az időzített etetés. Biztos lehetsz abban, hogy a kutyád nem lesz éhes vagy szomjas egész nap.

Milyen típusú okos etető- és itatórendszerek érhetők el?

Okos Etető- és Itatórendszer Leírás Ár
PetSafe okos automata etető- és itatórendszer A túletetés megakadályozása érdekében az eszköz figyeli a fogyasztást és időzítetten adagolja az élelmiszert és a vizet. 54 490 Ft
WOpet okos etető- és itatórendszer Az okos eszköz lehetővé teszi az időzített etetést és vízadagolást, valamint figyelemmel kíséri az állapotát, és értesítést küld, ha kevés az étel vagy víz. 39 590 Ft
Arf Pets okos etető- és itatórendszer Ez az okos eszköz könnyen programozható az élelmiszer és víz nagyságának pontos beállításához. Az eszköz figyeli az állomány szintjét és értesítést küld, ha töltődnie kell. 47 390 Ft

Válassz te is az okos etető- és itatórendszerek közül, hogy kényelmesebbé tedd a kutyatartást!

Hangos Útmutatók és Kutyák Tréningje

Ha nem vagy biztos abban, hogy hogyan kell a kutyádat szabályozni vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha valaki útmutatást nyújtana neked, akkor az okos alkalmazások segíthetnek! Az interaktív útmutatók és tréningprogramok sokféle lehetőséget kínálnak a kutyád neveléséhez és viselkedésének fejlesztéséhez.

  • Learn to Train Your Dog – Ez az okos alkalmazás több mint 40 különböző tréningprogramot tartalmaz, beleértve az alapvető engedelmességi gyakorlatokat, a pórázon való sétálást és az ugatás csökkentését. A programban található hangos útmutatók segítségével pontos lépéseket kaphatsz, amelyeket követve, könnyen megtanulhatod, hogyan kell tréningezni kutyádat.
  • Dog Clicker Training – Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy hatékonyan tréningezd kutyádat és hatékonyabban kommunikálj vele. Az alkalmazás segítségével betaníthatod a kutyádat, hogyan kell azonosítani különböző hangokat és azok jelentését, és könnyen adhatsz neki jutalmakat.
  • Bow Wow – Ask a Vet – Ha kérdéseid vannak kutyád egészségügyi állapotáról, az okos Bow Wow alkalmazás lehetővé teszi, hogy kérdezz egy állatorvost. Az alkalmazás használatával még könnyebben megértheted kutyád egészségügyi problémáit, és megkapod azokra a válaszokat, amelyekre szükséged van.

Bár ezek az alkalmazások nem helyettesítik a valós kutyatrénert vagy állatorvost, hasznos eszközök lehetnek a kutyák neveléséhez és egészségügyi állapotának nyomon követéséhez.

Egészségfigyelés és Állatorvosi Támogatás

Az okos alkalmazások és kutyás szoftverek számos előnnyel járnak, ha az egészségmegőrzésről és az állatorvosi támogatásról van szó. Ezek az alkalmazások segítenek a kutyatulajdonosoknak nyomon követni kutyájuk egészségügyi állapotát, és időben intézkedni az esetlegesen felmerülő problémák esetén.

Az egyik legfontosabb térítésmentes alkalmazás az Avast Pet Navigátor, amely nyomon követi a kutyád sétálását, evését és még sok más tevékenységét naponta. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a kutyád által elfogyasztott kalóriákat és javasolja, mennyit kellene ennie a súlya alapján. Az Avast Pet Navigátor segít időrendben tartani az állatorvosi vizsgálatokat és oltásokat, és figyelmeztet, ha bármi fontos esemény közeleg.

Ha az állatorvosi vizsgálatokról van szó, a PetDesk egyik legismertebb alkalmazása. Az ingyenesen letölthető alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naplójukban tartsák a kutyájuk orvosi előzményeit és foglaljanak időpontot az állatorvoshoz. Az alkalmazással emlékeztetőket vagy figyelmeztetőket állíthat be az oltások és a megelőző egészségügyi kezelések bevitelére.

Egy másik segítő alkalmazás a Fiokár, ami lehetővé teszi, hogy az összes kutya orvosi információját egy helyen tárold, így mindig rendelkezésre áll az állatorvosi információk amelyeket a kutyád igényelhet.

Az egészségmegőrzéshez az olyan kiegészítők is hasznosak lehetnek, mint a kutya egészségügyi monitorozó, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonos folyamatosan nyomon kövesse a kutyájuk életét és egészségét, beleértve a szívfrekvenciát, a testhőmérsékletet és a mozgásaktivitást. Az állapotfigyelő készlet javasolja, mikor érdemes állatorvoshoz vinni a kutyát, amikor a kutya nemet mond a fizikai aktivitásra.

Állatorvosi segítség a zsebedben: 3 okos alkalmazás

Alkalmazás Leírás
Avast Pet Navigátor Az ingyenes alkalmazás segít nyomon követni kutyád sétálását és evési szokásait, valamint időrendben tartani az állatorvosi vizsgálatokat.
PetDesk Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naplójukban tartsák a kutyájuk orvosi előzményeit és foglaljanak időpontot az állatorvoshoz.
Fiokár Az egészségügyi monitorozó ijeszkedéskor figyelmeztetést küld egyéni ü

Kutyapanzió és Kutyaotthon Technológia

A kutyapanziók és kutyaotthonok ma már igényesebbek és modernebbek, mint valaha. Az okos kiegészítők és eszközök megjelenésével számos lehetőség nyílik a kényelmes és biztonságos kutyatartásra. Az okos kutyaházaknak köszönhetően a kutyák kényelmesen érezhetik magukat a szabadban, az okos zárak és kutyakapuk pedig biztonságban tartják őket.

Ismerd meg azokat az okos technológiákat, amelyek segítenek a kutyapanziókban és kutyaotthonokban biztonságos és kényelmes körülményeket teremteni a kutyáknak.

Okos Kutyaházak

Az okos kutyaházak új szintre emelik a kutyák számára nyújtott kényelmet azáltal, hogy számos okos funkcióval vannak ellátva. Lehetőséget biztosítanak a hőmérséklet ellenőrzésére, az automatikus itató rendszerekre és a biztonsági kamerákra is. Az okos kutyaházak elősegítik, hogy a kutyák kényelmesen érezzék magukat a szabadban, még a legdurvább időjárási körülmények között is.

Okos Kutyakapuk és Zárak

Az okos kutyakapuk és zárak számos előnnyel járnak a kutyapanziókban és kutyaotthonokban. Észrevétlenül ellenőrzik a kutyák mozgását az épületben, míg biztosítják, hogy csak azok tudjanak belépni, akiknek jogosultságuk van. Az okos kutyakapuk és zárak használatával a kutyák biztonságban és kényelemben lehetnek.

Okos Kutyasétáltató Rendszer

Az okos kutyasétáltató rendszer segítségével könnyedén követhetők nyomon a kutyák sétálatai. GPS-el rendelkeznek, így könnyen meg lehet találni a kutyát, ha eltévedt. A séták idejéről automatikus értesítéseket kaphatnak a tulajdonosok, így biztosak lehetnek abban, hogy kutyájuk rendszeresen sétál.

Intelligens Kutyakaják Raktározása és Adagolása

Kutyakaja adagoló Kockázat Ez a technológia hogyan segít?
Automatikus kutyatál A kisállat túl sokat eszik. Az automatikus adagoló lehetővé teszi az egészséges adagok kiosztását a kutyák számára.
Kutyatál betöltése Wi-Fi-n keresztül A gazdik elfelejtik feltölteni az állat élelmiszerét. Az okos alkalmazások lehetővé teszik a kutyatálak távoli ellenőrzését.
Okos kutyaeledel rendelés Egyes kutyáknak különleges igény

Okos Kiegészítők Vásárlása és Felhasználói Vélemények

Amikor okos kiegészítőket vásárolsz a kutyádnak, fontos szempontok, hogy melyek a legmegfelelőbb márkák és modellek, és mire érdemes odafigyelni a beszerzéskor. A felhasználói vélemények és a tapasztalatok megosztása sokat segíthet a döntésben.

Legnépszerűbb Okos Kiegészítők

A piacon számos kiváló okos kiegészítő található, amelyek hozzájárulhatnak kedvenced kényelméhez és egészségéhez. Néhány népszerű választás a következő:

Termék Leírás
Whistle Go Explore GPS Tracker Ez a GPS nyomkövető eszköz segít megtalálni a kutyádat, ha eltévedt.
Furbo Dog Camera Ez az interaktív kamera lehetővé teszi, hogy távolról figyelje kutyád, és akár interakcióba léphessen vele is.
PetSafe Smart Feed Automatic Feeder Ez az okos etetőautomata időzített adagokat szolgáltat, és távolról is vezérelhető.

Ezek a népszerű okos kiegészítők csak a jéghegy csúcsát jelentik, de segíthetnek a választásban.

Okos Kiegészítők Beszerzése

Amikor okos kiegészítőket vásárolsz, érdemes fontolóra venni a kutyád igényeit és viselkedését. Ha azonban nincs tapasztalatod az okos kiegészítőkkel, a felhasználói vélemények alapján jobb döntéseket hozhatsz.

Ha például a kutyád hajlamos eltévedni, akkor egy GPS nyomkövető eszköz hasznos lehet. Ha pedig nincs időd folyamatosan etetni napközben, akkor az okos etetőautomata megkönnyíti a dolgodat.

Ne felejtsd el, hogy az okos kiegészítőket tartós, megbízható márkáktól érdemes beszerezni, hogy a kutyád mindig biztonságban és kényelemben legyen.

Összefoglaló

Ez az útmutató áttekintést adott a kutyák számára kifejlesztett legújabb okos kiegészítőkről és alkalmazásokról. Az okos nyakörvek, etető- és itatórendszerek, egészség- és aktivitásfigyelő eszközök, okos kutyaházak, okos kutyatartás alkalmazások, aktivitásfigyelő eszközök, nyomkövető és biztonsági eszközök, okos etető- és itatórendszerek, hangos útmutatók és kutyatréning alkalmazások, egészségügyi alkalmazások és az okos kiegészítők a kutyapanziókban és kutyaotthonokban mind elősegítik a kutyás életet és a kutyák boldogabb és egészségesebb életét.

Válassz a felsorolt eszközök közül, és tegyél azért, hogy kutyád élete még kényelmesebbé és boldogabbá váljon az okos technológia segítségével!

FAQ

Miért érdemes okos kiegészítőket használni a kutyámnak?

Az okos kiegészítők kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a kutyatartást. Segítenek nyomon követni a kutyád egészségét, aktivitását és étrendjét, valamint könnyebbé teszik a kutyád gondozását és tréningjét.

Melyek a legnépszerűbb okos kiegészítők a kutyák számára?

A legnépszerűbb okos kiegészítők közé tartoznak az okos nyakörvek, etető- és itatórendszerek, aktivitásfigyelő eszközök, okos kutyaházak és okos kutyatréning alkalmazások.

Hol lehet vásárolni okos kiegészítőket kutyáknak?

Okos kiegészítőket kutyáknak számos online és offline üzletben lehet vásárolni. Néhány ismert márka és kereskedő, ahol megtalálhatod ezeket a termékeket, például a Petco, Chewy és Amazon.

Milyen okos alkalmazások vannak a kutyások számára?

A kutyás okos alkalmazások számos hasznos funkciót kínálnak, például etetési és sétáltatási emlékeztetőket, egészségügyi nyilvántartásokat, kutyatréning útmutatókat és még sok más funkciót.

Mennyire bonyolult az okos kiegészítők és alkalmazások használata?

Az okos kiegészítők és alkalmazások többsége intuitív és könnyen használható. Általában egyszerűen telepíthetők, a használatuk pedig könnyen elsajátítható még azok számára is, akik nem jártasak a technológiában.

Milyen előnyei vannak az okos kutyaházaknak?

Az okos kutyaházak hőszabályozást, automata itatókat és egyéb biztonsági funkciókat kínálnak. Ezek segítenek a kutyádnak kényelmesen és biztonságosan élni a szabadban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here