fbpx

Kutyás könyvek a Scribd-ről, most 60 napig ingyen

Kutyás könyvek

A Scribd jelenleg a “kutya” szóra 2906 könyvet és több mint húszezer dokumentumot hoz fel, és ezek csak a magyar nyelvű találatok a kutyás könyvek között. A könyvek nagyrészt regények, ahol a történetben a kutya is több-kevesebb szerepet kap, de van néhány szakkönyv is. A dokumentumok pedig bármilyen kutyás anyagok lehetnek. Ezeket korábban a felhasználók töltöttek fel, és másutt nem igazán fellelhetőek a kutyatartás, kutyakiképzés, terápiás kutyakiképzés, kutyaetológia és további érdekes témákban. Magángyűjtemények, szakdolgozatok, TDK dolgozatok, cikkgyűjtemények. A dokumentumok között vannak rossz minőségű, értékelhetetlen vagy jogilag aggályos fáljok is, de a többsége informatív, érdekes. Ha szeretsz olvasni, nyelvet tanulsz, kutatást végzel egy adott témában, vagy csak úgy érdemes kipróbálni.

A Scribd természetesen nemcsak kutyás könyvek témában, hanem más területeken is kitűnő új ismeretforrás lehet. A könyvek olvasása a próbaidőszak alatt ingyenes, azt követően pedig nettó 8,99 dollár/hó előfizetés mellett, azaz kb havi egy könyv áráért korlátlan mennyiségben lehetséges. Az ingyenes próbaidőszak alatt bármikor lemondhatod az előfizetést, akkor semmilyen költséggel nem jár a próba. Belépés után az “account setting”-ben egy kattintással szüneteltetheted vagy véglegesen is lemondhatod az előfizetésed. Ezt megteheted a próbaidőszak alatt is, és később is bármikor. A csak magyarul tudóknak is hasznos, de ha tudsz idegen nyelven olvasni, vagy nyelvet tanulsz és gyakorolnál, akkor nagyon megéri előfizetésben is maradni.

Próbáld ki

Ha úgy döntöttél, hogy kipróbálnád, akkor ide kattintva kezdd el most a regisztrációt, hogy megkapd a plusz egy hónap ingyenességet. Ezzel engem is hozzájuttatsz egy hónap ajándék előfizetéshez, ami neked nem kerül semmibe, így mindketten jól járunk, és nagyon örülünk. Ráadásul, ha ajánlod pár ismerősödnek, akkor te is kapsz egy-egy ingyen hónapot.

És még egy érv a regisztráció mellett, hogy felhőtárhelyként is használhatod. A dokumentumod feltöltésekor a hozzáférést korlátozhatod, így azokat csak te láthatod, és biztonságban megőrizheted. Tehát a Scribd nemcsak egy előfizetéses online könyvtár, hanem egy dokumnetumtár, felhőalapú privát archivum is lehet.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük